De poezen

Gepubliceerd op 0 reacties 2 minuten leestijd 194 x bekeken

Voor onze poezen zou deze verhuizing erg stressvol zijn. Niet alleen de reis en de carantaine op het vliegveld, ook het klimaat is niet iets voor een Noord-Europese kat.

Al dat gereis naar Azië de laatste tijd was meer dan alleen maar vakantie. Wij zijn bezig met de voorbereiding van een langer verblijf in Cambodja. Dat wil zeggen, als er in Nederland geen leuke baan tussenkomt. Ondertussen zijn we aan get verhuizen naar een kleiner appartement in Rotterdam. Voor onze poezen zou deze verhuizing erg stressvol zijn. Niet alleen de reis en de carantaine op het vliegveld, ook het klimaat is niet iets voor een Noord-Europese kat. Al met al hebben we na lang beraad besloten dat het voor hen beter is als we ze niet meenemen. Ook het appartement met een klein balkon zal ze niet blij maken. Ze zijn nu de tuin gewend.

Benno & Juultje

Nu is het lang niet zeker dat we heel lang in het buitenland blijven. Omstandigheden in Nederland, maar ook omdat het leven daar tóch niet biedt wat we er op voorhand van verwachten, kunnen er toe leiden dat we sneller terug komen dan verwacht. Vandaar dat we een thuis zoeken voor onze Benno & Juultje waarbij we alle opties open kunnen houden.

Het kan permanent, het kan ook onder voorbehoud van terugkeer naar Nederland binnen een afgesproken termijn. Maar omdat we niet tot het allerlaatste moment willen wachten, zijn we nu al op zoek naar een vertrouwd adres.

Benno & Juul zijn 6 jaar oud, broer & zus, kerngezond. Benno (links) is een knuffelkater en Juultje (rechts dus) wil wel graag aangehaald worden, maar is wat schrikachtiger.

We zouden ze liefst samen onderbrengen, ze zijn uit het nest hun hele leven samen geweest. Wie wil, of kent iemand waar wij de poezen kunnen onderbrengen? 

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.