Cat Video Fest Rotterdam

Cat Video Fest Rotterdam

Vandaag is het International Cat Day, en LantarenVenster organiseert die dag het Cat Video Fest. Drie maal raden welke poes vanavond op een groot scherm te zien is? (bijgewerkt 8 augustus; 12.35 uur)

Toen Lola vorig jaar nog maar enkele weken bij ons was, schreef ik ook over International Cat Day, zie hier

Tijdens onze vakantie was ze voor het eerst uit logeren in een kattenpension. Best spannend, maar gelukkig mochten we af en toe een appje sturen om te vragen hoe het ging.

Nu is Lola best eenkennig, toen ze in februari een paar weken alleen thuis was hadden we een vriendin gevraagd elke dag langs te komen. Het duurde alleen wel een dag of drie eer ze onder het bed uit kwam en het zaakje vertrouwde,

Welnu, de eerste antwoorden van het pension gaven een soortgelijk beeld. Maar toen we haar maandag op kwamen halen was het eerste wat een verzorgster zei: “Oh Lola… dat is zo’n lieve knuffelpoes!”.

Ik had me voorbereid op een nukkige Lola die boos was dat we haar daar hadden achtergelaten. Eenmaal in het kattenverblijf was ze nergens te bekennen. Ik keek rond en riep haar naam en roetsj! Daar sprong ze vanuit een hoek bovenin naar beneden en zette het op een kermen, snorren en kopjes geven. Het hield niet meer op en eenmaal thuis bleef ze om me heen hangen en aandacht vragen.

En aandacht krijgt ze vanavond dus ook, al krijgt ze daar niks van mee.

Cat Video Fest

Toen ik hoorde dat het Cat Video Fest dit jaar ook in Rotterdam plaats zou vinden, dacht ik meteen aan de Lola Updates. LantarenVenster deed een oproep om je eigen poezenvideo’s in te sturen. Die van mij stonden allemaal op YouTube, dus ik heb een selectie ingestuurd.

Vandaag kreeg ik bericht dat één van mijn inzendingen tot de top vijf  is doorgedrongen en morgenavond op een groot scherm vertoond zal worden!

De winnaar wordt voorafgaand aan de voorstelling vanavond bekend gemaakt. Waarschijnlijk deze (de dame van het selectiecomité wist het ook niet meer zeker):

Vanwege de vakantie was ik het glad vergeten en nu zijn alle kaartjes voor de laatste voorstelling uitverkocht. Nu maar hopen dat ze nog een plekkie voor een finalist hebben 😉 Er is nog een kaartje voor me beschikbaar.

Hieronder mijn andere inzendingen:

Geef een reactie