Hoe is het nu met Lola?

Gepubliceerd op 1 reactie 1 minuten leestijd 722 x bekeken
In het kader van ‘Hoe is het nu met Lola?’… Ik weet niet of Lola een pot is, maar ze is wel dól op potten. De wc-pot in het bijzonder.

Lola en de wc-pot

Ik kan u vertellen dat als ik des ochtends op het gemak zit, zij eerst op schoot springt, waarna ze op haar achterste poten kijkt wat er toch allemaal achter me gebeurt. En als ik dan eindelijk – om met Lubbers zaliger te spreken – mijn karwei mag afmaken, dan inspecteert ze de po na afloop, neemt een slokje of baadt een pootje.
 
Het wachten is op het moment dat ze me gaat imiteren. Dan kan de kattenbak de deur uit.
 
Verder hebben we het nog altijd reuze naar ons zin gedrieën. Ze slaapt bij ons, en als ze om half drie begint te snorren dan verhuist één van ons haar naar de keuken.
 
Het Park bezoeken we ook nog regelmatig, mits de weergoden ons gunstig gezind zijn. We drinken dan een bakkie pleur bij De Parqiet, alwaar we over aandacht niet te klagen hebben. Vandaag had ik mijn goede camera met de macrolens bij me. Toch andere koek:

Cat in tree - Lola

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
  • Marc
    5 oktober 2018

    Mijn Miep doet alleen een rondje rond de pot…Daarna wel alleen water uit de kraan op de badkamer… Heterotrekje?