Karlijn Bunnig: afscheidsinterview

Karlijn Bunnig: afscheidsinterview

Karlijn Bunnig neemt deze zomer afscheid als geestelijk verzorger voor mensen met hiv/aids. Aan mij de eer haar bijzondere levensverhaal voor Hello Gorgeous te mogen optekenen.

8 jaar een baken voor mensen met hiv

Begin 2016 werd ik gepolst door Stichting Mara of ik plaats wilde nemen in de sollicitatiecommissie voor de nieuwe geestelijk verzorger voor mensen met hiv/aids in Rotterdam. Dat deed ik met plezier en daar zag ik Karlijn Bunnig voor het eerst: jong en bevlogen en duidelijk met veel bagage. Hoe relevant die bagage was bleek later pas echt. En daarover mocht ik Karlijn voor Hello Gorgeous interviewen.

Voor ons beiden is de cirkel hiermee rond. Het was een eer om haar bijzondere levensverhaal te mogen beschrijven. Een hele klus, en het was bij vlagen emotioneel. Maar ik ben heel tevreden met het resultaat:

Hello Gorgeous is schaamteloos over hiv

Er staan meer bekenden in de laatste editie. Zoals Jos Westerdijk, die afgelopen hiv-diner zijn 80ste verjaardag vierde. Wil je niets missen, klik dan hier en bestel een exemplaar of wordt donateur en ontvang 4 x per jaar het magazine.

Eerdere artikelen die ik voor Hello Gorgeous schreef:

En zelf werd ik ook ooit geïnterviewd voor Hello Gorgeous: Cambodjaanse regenboog

Geef een reactie