Voedselhulp via Noodfonds

Vireak Horn stuurde me vanochtend een bericht van het Noodfonds voor hiv-positieve lhbt’s in Cambodja.

Ik plaats het hier om maar weer eens te tonen hoe direct we mensen helpen met het geld dat we bij het COC Brabant Noordoost, de Hiv Vereniging Nederland en met de optredens ophalen.

Vireak gaat vandaag naar het Russian Hospital in Phnom Penh om een homoman met hiv geld te brengen zodat hij eten kan kopen. Hij is opgenomen in het ziekenhuis voor een behandeling maar had geen geld meer voor voedsel. Met $50,- (€35,-) kan deze man een tijdje vooruit.

Virak
Vireak Horn

Aanstaande zaterdag treden ‘Meander & Bijoux’ op bij Asians & friends in het COC Rotterdam (eerste verdieping) ten bate van het Noodfonds. Vrijdag 31 januari opnieuw, maar dan bij de Hiv-borrel (voor dit optreden is nog geen sponsor gevonden).

Dank voor alle gulle gaven die inmiddels zijn binnengekomen, er kan altijd meer bij, een bijdrage voor dit noodfonds mag je storten op IBAN-nr. NL62 TRIO 0390 999 229 t.n.v. Stichting Untenu te Rotterdam. bankrekening NL37INGB0002689455 t.n.v. COC Noordoost Brabant o.v.v. ‘Cambodja’, dan zorg ik er persoonlijk voor dat het geld op de goede plaats komt.

Geef een reactie