Hiv-genezing en de impact

Hiv-genezing doet wat met mensen. Voor Hello Gorgeous interviewde ik Maaike Noorman hierover. Daarnaast aandacht voor openheid over hiv.

De impact van hiv-genezing

Er is al veel gezegd en geschreven over hiv-genezing an sich. Maar Maaike Noorman richt zich op de impact die het heeft op mensen die nu leven met hiv. Een interessant gesprek met veel aspecten.

Het was een teken aan de wand dat het mij zo moeizaam af ging. Maar het is me ten langen leste gelukt, met dank aan het geduld van de redactie van Hello Gorgeoius. Achteraf een teken aan de wand dat het schrijven me niet (meer) lukte.

Op dit blog heb ik een dossier hiv-genezing aangemaakt over een onderzoek naar genezing van hiv waaraan ik als proefpersoon heb meegewerkt.

Hiv & zichtbaarheid

De redactie vroeg me dit keer ook nog kort te beschrijven hoe ik omga met zichtbaarheid van hiv. De foto dateert nog van een interview uit 2020 – het prille corona-tijdperk – toen ik koud terug was uit Cambodja met één van de laatste vluchten. Alles is toen achter glas gefotografeerd. Maar het gaat om de boodschap:

hiv aids n=n u=u Ron van Zeeland Karina Grens Joep Heldoorn
Hello Gorgeous, zomer 2023

Geef een reactie