Voorhoofdsholteontsteking

Voorhoofdsholteontsteking

Omdat ik donderdag al het vermoeden had dat er meer loos was, ben ik naar de huisarts gegaan, hij vermoedde een bacteriële infectie aan de luchtwegen. Als ik koorts zou blijven houden moest ik aan de antibiotica.

De koorts bleef en werd hoger, zaterdag naar de huisartsenpost. Maar die zag ook niet meer, wel een recept voor antibiotica meegekregen. ’s Middags bleef er niets meer binnen, zelfs van een paar slokjes water moest ik overgeven. Ik heb de huisarts van de huisartsenpost kunnen overtuigen dat ik naar het Erasmus MC wilde.

Meteen naar Rotterdam vertrokken en na vijf uur onderzoeken en foto’s nemen (en veel wachten), was de oorzaak bekend. Voorhoofdsholteontsteking. De hoge koorts werd mede veroorzaakt door het starten met de hiv-remmers.

Hiv-remmers 2007

Ik hoefde niet te blijven en nu gaat het gelukkig wat beter, het eten  en de pillen blijven erin. Voorlopig dus even rustig aan. Wanneer ik puf heb zal ik het blog weer op gaan starten. We hebben wel in de rats gezeten en het was absoluut goed dat ik naar Rotterdam was gekomen volgens de internist. Mijn grote angst was dat mijn lage weerstand door die hoge koorts nog verder weg zou zakken met alle gevolgen van dien. Dat was het voor nu, later misschien meer.

This Post Has 3 Comments

  1. He dat is schrikken.Heel veel beterschap !
    En dat blog kan wel even wachten , eerst aan jezelf denken.Zo`n voorhoofdsholteontsteking is absoluut geen lolletje en je wordt er vreselijk moe van.

    Groetjes , Monique

Geef een reactie