Untenu op Rotterdam Pride

Rotterdam Pride komt er weer aan: drukke tijden voor mij bij Untenu. Er zijn speed dates op vrijdag, kappers, posters en kroma op zaterdag en zondag is het Family Pride.

Censuur!

Wie heeft er nog niet mee te maken gekregen: censuur op Facebook. Untenu nu ook. Vorig jaar hadden we al een paar posters laten drukken van ons model in Cambodjaanse regenboogsjaal. Dit jaar was ik er op tijd bij om er niet opnieuw een haastklus van te maken. En zo lag de opdracht al bij de drukker en kon de poster worden toegevoegd aan onze webshop.

Dat dacht ik… Maar kennelijk is één tepel al te sensueel voor preuts Facebook en dus werd de foto geweigerd. Nadat ik er 2 x CENSORED op had gefotosjopt werd de poster alsnog toegelaten. Maar die ene tepel is nog steeds zichtbaar, ik ben niet voor één gaatje te vangen 😉

https://www.facebook.com/ronvanzeeland/posts/2959054414110682

 

Untenu op Rotterdam Pride

Dit jaar is er een activiteit toegevoegd aan Rotterdam Pride. Naast de zaterdag en zondag is Stichting Untenu gevraagd om mee te doen aan de speed dates op vrijdag.

Speed dates met Untenu op vrijdag

Untenu @ Rotterdam Pride
Tijdens de ConFab (klik hier voor meer informatie) ben ik samen met onze secretaris Marc Oudshoff beschikbaar voor een speed date. We zullen geïnteresseerden dan één op één meer vertellen over ons werk in Cambodja.

Zin in een goed gesprek? We zijn aanwezig in Theater Rotterdam aan het Schouwburgplein van 12.00 – 13.00 uur en van 18.15 – 21.45 uur.

Pride Festival op zaterdag

Op zaterdag 28 september staan we weer op het Schouwburgplein met onze regenboogsjaals uit Cambodja (zie video), met Ferdi’s Cambodjaanse kapsalon en we verkopen de eerder genoemde posters.

Het model die onze regenboogsjaals op de poster draagt heet Asda, is student en komt uit een arme familie. Hij krijgt 10% van de opbrengst. De rest gaat naar noodhulp, scholing en werkervaringsplaatsen.

Xandra gaat insta-foto’s maken die je meteen meekrijgt op credit card-formaat.

Family Pride op zondag

Family Pride op zondag was voor ons vorig jaar de leukste dag om te doen. Totaal ander publiek (regenbooggezinnen met kinderen). Een zeer gemoedelijke dag met veel geïnteresseerden die ons werk door middel van aankopen steunden. Ferdi zal wederom de polsbandjes invlechten en als het weer zo’n succes wordt dan heeft hij daar zijn handen aan vol.

Geef een reactie