Travestieshow Den Bosch & illegale huisvesting Deurne

In de media gisteren: travestieshow verhuist naar café de Kabberdoes in Den Bosch en illegale huisvesting in Deurne.

Illegale huisvesting Deurne

Zo kom je er nooit in en zo ben je een halve dag bezig om ze te woord te staan. De media. Gisteren schreef ik al over het werkbezoek naar Deurne. Ik kwam niet om te kijken naar illegale huisvesting, maar voor overlast van bedrijven. Juist die mogelijke illegale huisvesting van Polen zorgde ervoor dat iemand ons daar bezig had gezien en de krant had gebeld. Via de fractie was het Eindhovens Dagblad er snel achter dat ik het was.

Deurne

Hoe het verder afliep lees je in het bericht van gisteren.

Travestieshow verhuist

Tegelijk met het telefoontje van het Eindhovens Dagblad, werd de voice mail van mijn mobieltje ingesproken door het Brabants Dagblad. Over de fusie van de COC’s in Oss en Den Bosch. Dat stuk verwacht ik morgen in de krant. Wel stond er vandaag onverwacht iets over de travestieshow die in september in de Kabberdoes begint. Waarschijnlijk overgenomen van een berichtje van trava.nl. Een kortere versie stond in de Osse editie van het Brabants Dagblad vandaag.

(C) Brabants Dagblad

Bij Omroep Brabant lezen ze ook het Eindhovens Dagblad. Vanochtend belde een journalist om te vragen waar ik dan mee bezig was in de zaak rond de huisvesting van de Polen. Ik heb het keurig uitgelegd, het stond ook keurig in de krant. Even afwachten dus of het nog een vervolg krijgt.

This Post Has One Comment

  1. Wij wachten al 10 jaar op duidelijkheid van een Gemeente als deurne. De nuchtere Nederlander noemt dat HANDHAVING. Alleen heet dat in de Peel anders. Wij zijn ook reuze benieuwd hoe de Gemeente nu op gaat treden tegen die gene die zoiets toelaat.

    Gr Jack

Geef een reactie