Emo-tv op CityTV.nl
2008-03-01-TenT-Eindhoven---Catherine-Keijl

Ik kom nog eeen keer kort terug op de Transgender Info Dag van afgelopen zaterdag. De hele dag zond CityTV.nl live uit vanuit buurtcentrum De Rondweg in Eindhoven.

Ik kende het concept niet, maar inmiddels zijn de beelden op hun webstek gezet en kunnen onderdelen van de dag bekeken worden. Het zijn pittige stukken van soms wel anderhalf uur. CityTV.nl registreert en daar blijft het bij. Geen interviews en gemonteerde tv.

Zelf heb ik nu tijd gehad om Catherine Keyl te bekijken, en er zitten fragmenten tussen waar menigeen (ik althans niet) het niet droog zal houden. Ik heb het over oprechte emoties die getoond worden. Hiermee is voor mij helder dat de dag geslaagd is in haar opzet. Alle individuele interviews die dichter/schrijver/columnist Cees van der Pluijm heeft afgenomen zijn apart te bekijken. Hier klikken, in de rechterkolom zijn de fragmenten dan te vinden. Echt een aanrader, je moet wel even een uurtje vrij hebben.

Geef een reactie