SP Roze Maandag

Met een flinke club Roze SP’ers hebben we gisteren de bezoekers van Roze Maandag op de kermis in Tilburg actiekaarten uitgedeeld met de ‘Groeten uit Homofobië’.

De actie is door SP-Europarlementslid Dennis de Jong georganiseerd om klachten van discriminatie van LHBT’s te bundelen.

Roze Maandag 2011

Een flink team SP’ers, al dan niet roze uit het hele land en uit de afdeling Tilburg hielp mee om de kaartenactie bekendheid te geven. Klik hier om een klacht te melden vanaf een vakantie-adres in Europa.De weergoden hadden een regenpauze ingelast, na dagen met hoosbuien was Roze Maandag overwegend zonnig en warm. Dat hebben ze in Tilburg gemerkt want een record aantal bezoekers kwam op het evenement af.

Denis de Jong MEP

Dennis de Jong deelt actiekaarten uit

Het blijft elke keer opvallend hoe blij verrast roze partijgenoten zijn als ze ons treffen op een groot homo-evenement. Ook nu weer kwamen meerdere mensen op óns af om ons aan te spreken. Dennis de Jong was te gast bij de rechtstreekse uitzending van Omroep Brabant. Al met al een mooie eerste SP-présence op Roze Maandag.

Roze Maandag 2011
Nachtelijk Tilburg vanuit het reuzenrad

Geef een reactie