Een half jaar geleden vroeg ik of er misschien te praten viel over een andere vormgeving van het blaadje van COC Noordoost Brabant. Dat kon.

En uiteindelijk is het ook gelukt, alleen ben ik nu wel redactielid. Gelukkig is het een prettig gezelschap.

Gisteren was er weer een redactievergadering. Van een boekje in A5-formaat zijn we naar een krant op van A2 naar A3-gevouwen formaat gegaan. Grafisch ontwerper Fokko van der Woude van Woudesign tekende voor de opmaak. De eerste uitgave is inmiddels achter de rug en gisteravond vergaderde de redactie voor het eerst voltallig over de volgende editie.

Er wordt bij de redactievergadering meer over politiek en over het COC gesproken dan over het blad. Niet vreemd, er zitten maar liefst drie oud-voorzitters en een oud-secretaris van het COC in de redactie. Alhoewel ik gisteren bijna op de bank was blijven liggen (na vier dagen tegelen, voegen en poetsen) ben ik blij dat ik er even tussenuit was.

Eén van de zaken die we in maart brengen is het bezoek van prinses Máxima aan Oss. Ze komt onder andere naar het sociaal-cultureel buurtcentrum waar ook het COC gehuisvest is. Daar moeten we dus bij zijn. Verder een vervolg op de koploperdiscussie en het gesprek dat het COC met wethouder Jetty Eugster had hierover.

This Post Has One Comment

  1. Zorg dat het COC erbij is als Maxima Oss bezoekt en maak mooie kiek!!!
    Trouwens: het blad ziet er in zijn nieuwe lay-out prima uit. Compliment voorde vormgever. Groet aan Peter S.

Geef een reactie