Reiling: medewerkers vastgezet

Gepubliceerd op 0 reacties 1 minuten leestijd 92 x bekeken

Aan het feuilleton rond Reiling Sterksel BV komt maar geen einde. Aan het lopende onderzoek blijkbaar ook niet, want ondanks dat het grote onderzoek naar milieuovertredingen nog niet lijkt te zijn afgerond, zijn een leidinggevende en een medewerker van dit afvalverwerkingsbedrijf opnieuw gearresteerd en vastgehouden voor verhoor. Dit keer – opnieuw – voor een illegale lozing van afvalwater.

Deze blogpost is om 14.45 uur bijgewerkt, zie Nieuws! onderaan bericht.

Het laatste nieuws over Reiling lees je hier: Eindhovens Dagblad, Nu.nl en Omroep Brabant (met doorverwijzingen naar eerdere nieuwsberichten). Klik hier voor het Reilingarchief op dit blog.

Vergunningen Reiling

De vraag blijft wat er nodig is eer de vergunningen worden ingetrokken voor dit hardleerse bedrijf. Voor mij blijft het volgen op afstand, maar wat is de politiek stil op dit vlak. De milieuvergunning werd niet zo heel lang geleden nog verlengd en uitgebreid. Blijkbaar wacht men op een onherroepelijke veroordeling voordat men een milieuvergunning kan intrekken of weigeren.

Voor de omwonenden moet het inmiddels niet meer te volgen zijn, maar zo hebben we het blijkbaar in Nederland geregeld. Wat politieke druk p de ketel zou welkom zijn. Wie pakt de handschoen op in Provinciale Staten van Noord-Brabant?

Nieuws!

De PvdA-Statenfractie in Noord-Brabant heeft bij monde van Paul van Liempd vragen gesteld naar aanleiding van de berichten in de media: PvdA Brabant – Reiling

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.