Karma?

Gepubliceerd op 0 reacties 1 minuten leestijd 180 x bekeken

Zaterdag 21 november presenteert Stichting Untenu i.s.m. Asians & their Friends in Rotterdam de documentaire ‘Karma?’. Dit is de bijdrage van Untenu aan Wereld Aids Dag Rotterdam.

Wereld Aids Dag Rotterdam

Stichting Untenu is dit jaar voor het eerst betrokken bij de organisatie van Wereld Aids Dag Rotterdam. Op 1 december worden bij de Vlasmarkt sneltests afgenomen en worden, een beer deelt gratis knuffels uit en er is een brass band. ‘s Avonds is er een film te zien in Lantaarn Venster, dit keer staat Afrika in de schijnwerpers (vorig jaar was het de beurt aan Untenu). Ook is er bij het Hofplein (ter hoogte van het voormalige Shellgebouw) een fototentoonstelling te zien in de open lucht met foto’s van Sacha de Boer.

De Hiv Borrel bestaat 2 jaar en wordt de week ervoor georganiseerd (op 27 november, klik hier voor meer informatie). En de activiteit van Stichting Untenu vindt plaats op zaterdag 21 november.

Karma?

Stichting Untenu sluit aan bij de avond van Asians & their Friends op zaterdag 21 november. Er wordt die avond Cambodjaanse muziek gedraaid en na een korte introductie wordt de documentaire ‘Karma?’ van filmmaker Vanna Hem getoond. Zie hieronder een voorproefje:

Na de ‘Karma?’ zal ik wat uitleggen over het werk van Stichting Untenu in Cambodja en met Cambodjaanse muziek sluiten we af. Onze donatiedoos staat op de bar voor een vrijwillige bijdrage. Daarna nemen Fred en Theodoor het weer over met disco en karaoke.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.