erg rustig op blog

Gepubliceerd op 1 reactie 1 minuten leestijd 87 x bekeken

Het was deze week wel erg rustig op dit blog. Dat had meerdere oorzaken: lichamelijke en technische.

Eerst wat tegenslag met het lijf (wat helaas ook doorwerkt in het hoofd, zie vorig blog). We hadden vakantie gepland, die gezien de omstandigheden weinig zin meer had (ook niet bevorderlijk voor het geestelijk welzijn) en als klap op de vuurpijl begon de schoot-pc van de provincie (waar ik al mijn werk op doe) kuren te vertonen waardoor de e-post niet behandeld kon worden.

Ook bloggen en twitteren is zwaar @#$%^* met een brede verticale witte balk over je scherm. Schoot-pc  dus maar ter observatie bij de helpbalie op het provinciehuis op laten nemen.

Gisteren wel een halve fractievergadering meegemaakt, toen was de pijp alweer leeg. Dat merkte ik ook op het moment dat ik  thuis assistentie vroeg bij het herstellen van de digitale orde. Mijn hoofd zat zo vol dat bij het minste probleem (ik ben geen digibeet, maar uitbesteding van technische zaken maakt wel dommer) explosiegevaar dreigde.

En er moet nog zoveel. Dus eerst technische problemen oplossen (bijna gelukt), dan het hoofd leegmaken (gaat ook al  wat beter) en dan weer aan de slag met het Provinciaal Waterplan (overleg nodig en moties en amendementen afronden) en de laatste loodjes voor het symposium regelen.

Vanaf vandaag dus een poging om de draad weer op te pakken.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
 • De Buurvrouwen
  15 november 2009

  Lieverd!

  Wij wensen je veel sterkte met alle gevechten. Gelukkig weten we dat je een taaie bent….

  Tot gauw, big hugs!

  Jacoos