Opnieuw beginnen met hiv-remmers

Bedankt voor je goede wensen Annegien, maar jouw reactie noopt me toch om wat helderheid te verschaffen. Ik was de afgelopen week aan het uitzieken, zorgen dat ik niet met een lege batterij meteen weer aan de slag ging.

Waar dat ‘flink ziek’ vandaan komt is me een raadsel. Om niet meteen weer in te storten ben ik vrijdag niet naar het fractie-overleg gegaan en heb ik ook het etentje overgeslagen. Zondag heb ik het overleg afgeblazen wat hier thuis zou plaatsvinden.

Dat allemaal omdat ik gemerkt had dat een hoop drukte meteen leidde tot extra vermoeidheid. Vrijdagavond had ik ook weer koorts. Buiten wat hoesten en de vermoeidheid ben ik nu zo goed als beter. Deze week ga ik de draad weer proberen op te pakken met woensdag een bezoek aan Ravenstein, donderdag naar Rotterdam voor de eerste controle na de herstart met de hivremmers en vrijdag vergadering van Provinciale Staten. Dat laatste is meestal het vermoeiendst. Ik hoef niets te zeggen, maar het kan we spannend worden bij het onderwerp ‘Openbaar Vervoer’. Waarschijnlijk weten we na vanavond meer over de positie van de PvdA. Op maandagavonden vergaderen alle fracties, behalve de SP.

Geef een reactie