Anders

Gisteren mijn 43ste verjaardag een beetje gevierd. Tussen de bedrijven door ook nog wat gewerkt. Tegen de trend in bezorgde tante post me meer kaartjes dan vorig jaar. Maar het elektronische tijdperk laat zich ook bij de felicitaties gelden. Hieronder de felicitatie-top 4:

Op de eerste plaats: Hyves. Dit was mijn eerste verjaardag ‘op Hyves’. Toch wel verrassend op de tweede plaats de ouderwetse postkaart. Misschien ouderwets, maar nog altijd het meest persoonlijk wat mij betreft. Met achterstand op de derde plaats de e-card. Een gedeelde vierde  plaats is er voor de telefoon, sms en e-post.

In de familie doen we niet meer aan cadeautjes, maar van manlief heb ik de cd ‘Anders’ en de dvd ‘Toeters en bellen’ van Gerard van Maasakkers gekregen. Ik had al wat nummers gehoord van de cd (waarop andere artiesten samen met Gerard zijn repertoire zingen), maar diejen mens moet ook leven. En zo’n buukske durbè is ook leuk. Ik ben sinds ik het album heb gehoord helemaal weg van JW Roy. Wat een lekkere rauwe stem heeft-ie. Vooral ‘Dag Jozefien’ is prachtig.

En dan ben ik ook nog verrast met een kookboekje: ’50 recepten om een stuk te blijven’. Ik kan het opvatten als een waarschuwing en als een compliment. Ik ben gek op kookboeken, dus dat was midden in de roos. Van alle kanten word je gewaarschuwd dat na je veertigste jaar de lichamelijke gevaren op de loer liggen, iets wat ik ook al hoorde toen ik dertig werd  Waakzaamheid is dus geboden en  lekkere (verantwoorde) recepten zijn dan altijd welkom.

This Post Has One Comment

  1. Ha Ron,
    grappig jouw felicitatie top-4!
    Zelf ben ik een nogal digitaal mens (zoals je weet), maar bij mijn verjaardag stond de sms echt met stip op 1! (en dan de telefoon en daarna pas de digitale felicitaties via hyves en e-card)

Geef een reactie