Opkomen voor homorechten

Deze kop stond vandaag in De Lijn, de wekelijkse e-nieuwsbrief van de SP. Met daaronder de aankondiging van het symposium én een oproep om op 28 juni met homo’s en lesbo’s uit de SP mee te lopen op Roze Zaterdag.

OPKOMEN VOOR DE RECHTEN VAN HOMO’S

Op woensdag 25 juni organiseert de SP-fractie in Provinciale Staten van Noord-Brabant een SP-symposium homo-emancipatie. Het thema is het emancipatiebeleid van de provincie Noord-Brabant aangaande homomannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders. Het symposium wordt geleid door Anja Meulenbelt, lid van de SP-fractie in de Eerste Kamer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SP-Statenlid Ron van Zeeland: info@ronvanzeeland.nl

Kleine Theaterzaal in de Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, ‘s-Hertogenbosch. Zaal open 19.30 uur, toegang gratis.

Op zaterdag 28 juni vindt in Tiel de Roze Zaterdag plaats waaraan ook SP-homo’s & lesbo’s deelnemen en folders zullen verspreiden. Belangstelling? Neem contact op met Willy Lourenssen: wlourenssen@sp.nl

Het gaat de goeie kant op. Meteen kwamen er al positieve reacties binnen via de e-post. Een beetje geluk bij de planning hebben we wel gehad. Op 25 juni wordt een kwartfinale gespeeld van het EK voetbal. Gelukkig niet de groep waarin Nederland speelt. Dat is de de reden dat een ander SP-symposium (een dag later -over voorzieningen voor authisten) is uitgesteld.

Geef een reactie