Eind jaren ’90 woonde ik in Rotterdam. Toen mijn huidige man bij mij introk begon er iets wat uitmondde in een niet-vrijwillige verhuizing uit de wijk. Maanden later schreef de krant erover en dat zorgde voor wat media-aandacht. Bij het archiveren van onze foto’s kwamen we ze tegen.

Het hele Dossier Delfshaven op dit blog vind je hier.


Hierboven een programma van HUMAN, hieronder de column van professor Anton Zijderveld in Buitenhof. Van zowel de opnamen van HUMAN als van RTL herinner ik me dat ik een te dun jasje aan had en als gevolg daarvan van de kou heel verkrampt ging praten.

Hieronder: RTL-nieuws.

Nog op de plank (volgt later) stukje uit Paul de Leeuw. Wie meer wil lezen, zie hier het stuk uit Volkskrant Magazine en de aanleiding voor de media, het krantenartikel (hier klikken).

20050212_volkskrant_foto_ron

Geef een reactie