Zusters in nood

Gepubliceerd op 0 reacties 2 minuten leestijd 50 x bekeken

Meander & Bijoux

Voor de geïnteresseerden geef ik even de volgende data mee waarop ik samen met een goede vriend onze oude liefhebberij weer oppak, namelijk travestie-cabaret.

Met het programma ‘Meander & Bijoux helpen zusters in nood’ gaan de dames met vele persoonlijkheden in zich weer de bühne op om geld op te halen voor het goede doel. Om met Ilonka Hofplein te spreken: “De wilde ganzen vliegen dit keer naar Cambodja”.

“Zo lenigen ze met de deugd een nood. Optreden en teksten schrijven is leuk, en nu helpen we er ook nog onze hiv-positieve transgender en homo-zusters in Cambodja mee.”

Meander & Bijoux

In januari staan twee optredens in Café Praag (ook wel bekend als COC Rotterdam) gepland: zaterdag 18 januari omstreeks 21.00 uur bij de Asians & Friends en op vrijdag 31 januari vanaf ongeveer 20.00 uur bij de Hiv-borrel van de Hiv Vereniging. Adres: Schiedamsesingel 175, 3012 BB Rotterdam.

Sheilla Bijoux

Gage en de opbrengst van de collecte gaan naar het Noodfonds voor hiv-positieve transgenders en homo’s in Cambodja, klik hier voor meer informatie. Wilt u de dames helpen met het lenigen van nood, ga dan naar de contactpagina op dit blog en stuur een berichtje.

Gewoon geld overmaken kan ook nog altijd.

Stort a.u.b. een bijdrage voor dit noodfonds op bankrekening 26 89 455 t.n.v. COC Noordoost Brabant o.v.v. ‘Cambodja’, dan zorg ik er persoonlijk voor dat het geld op de goede plaats komt. Het geld gaat naar directe hulp aan de mensen die het nodig hebben.

Notabene: het COC is een door de Belastingdienst erkende ANBI. Giften aan het COC zijn daardoor aftrekbaar van je belasting

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.