Veel killercellen en veel slapen

Veel killercellen en veel slapen
hiv weerstand CD$

Geen nieuws, goed nieuws is het gezegde. Hier dus echt geen nieuws, vandaar mijn blog-verzuim van de laatste dagen. Ik houd me voornamelijk koest. Ik slaap veel, wat volgens de internist allemaal heel logisch is.

Alleen al de gedachte aan inhoudelijke of lichamelijke inspanning is nu te veel. Ik schuif alles een beetje voor me uit. Wat moet, dat moet en dat doe ik nu. De rest komt later. Wel kwamen er gisteren krantenartikelen binnen als vervolg op mijn werkbezoek aan Deurne en vandaag een heel klein stukje in het Brabants Dagblad over het COC. Zie onderaan.

Morgen weer een uitslag. De internist vertelde bij een zelfde uitslag als de laatste (360 CD4-cellen) tevreden te zijn. Het ‘absurd’ hoge aantal killercellen (T-cellen) toont, wederom volgens de internist, aan dat er veel gebeurt in mijn lijf. Waarschijnlijk probeert het lichaam nu zelf het virus aan te pakken. Het zal wel. Verder voel ik me eigenlijk wel goed. Alleen van dat slaperige slome gedoe krijg ik vooral een schuldgevoel. maar ook dat gaat wel weer over.

Een tip: op het blog van Marusjka Lestrade staat haar mening over de perikelen binnen de SP. Daar kom ik t.z.t. nog eens op terug. Verder had het Brabants Dagblad vandaag een ministukje over de fusie tussen het Osse en het Bossche COC. Blijkbaar is het de redactrice niet gelukt iemand anders te spreken te krijgen. Ik kom als enige aan het woord. Als COC-lid wel te verstaan. Verder had het Eindhovens Dagblad vrijdag nog twee vervolgverhalen over de illegaal gehuisveste Poolse arbeiders. Lees hier de reactie van de burgemeester en hier van de werkgever. Overigens Gretha bedankt voor de papieren stukjes!

Nu ben ik van deze inspanning al weer helemaal klam van het zweet… Morgen meer!

This Post Has One Comment

  1. Het stukje van de Burgermeester is interessant. Dat is nou net waar wij al jaren tegen aan lopen. En dat heet HANDHAVING,en niet met je voeten op de tafel gaan zitten en de krant lezen. De reactie van de werk gever is niet de juiste weg maar wel te begrijpen. Gretha stuur eens een mail naar j.v.diesen(apestaartje)hetnet.nl kunnen we eens in contact komen. Ron doe even wat rustig aan, inspanning voor zaken als deze hebben echt tijd nodig. En dat laatste hebben wij echt wel.

    Gr jack

Geef een reactie