Weer naar buiten

Weer naar buiten

Na gisteren de commissiestukken gelezen te hebben (het was weer een lekker dik pak), ben ik vandaag voor het eerst sinds een paar dagen lekker naar buiten geweest. Met Cees op de fiets de stad in.

Camera mee, ik broedde op een stuk en wilde eigen foto’s voor het blog. Dus naar de dierenweide in het Zuiderpark en wat foto’s geschoten. Daarna naar het huis in aanbouw en een rondje langs de IJzeren Vrouw gereden en tot slot in de stad wat uitgepuft. Het rondje fietsen stelde niets voor, maar dat zegt al genoeg.

Thuis aan het schrijven geslagen en de foto’s voor het stuk op maat gemaakt. En nu nog even geduld oefenen, want ik heb het als ‘schietschijf’ naar een fractiegenoot gestuurd alvorens ik het publiceer. Dus voor mooie foto’s en bijbehorende tekst… deze week meer. Voor nu alvast een blik op het Provinciehuis vanuit het Zuiderpark. Ik vind het overigens nog altijd een kale bedoeling na de grote renovatie van het park, nu alweer tien jaar geleden.

This Post Has 2 Comments

  1. Laat me raden – hebben jullie edelherten in het Zuiderpark?!??!

  2. Het waren damherten volgens mij. En ook het dierenpark bij de IJzeren Vrouw had geen edelherten…

Geef een reactie