Weekberichtje

Terwijl iedereen gespannen naar Den Haag kijkt, moet ik me concentreren op een blogje – het is te lang geleden.

Begin deze week (na zondag eerst ruggelings van de trap te zijn gegleden – overigens zonder ernstige gevolgen) kregen we twee kinderen van mijn zus te logeren. Heel leuk, maar een aanslag voor mijn energiehuishouding. Een stevige verkoudheid erbovenop en ik was wel gevloerd. Gelukkig ‘kon’ het, ik had maar twee werkafspraken deze week.

Sterksel
Donderdagavond weer eens naar Sterksel afgereisd om in klein gezelschap eens te bespreken welke vervolgacties we kunnen ondernemen om blijvend de aandacht op de zaak te vestigen. Helaas kan ik er niet veel over kwijt, maar het was een goed overleg waar twee enthousiaste SP’ers uit Heeze-Leende bij aanwezig waren.

Fractie
Vandaag een sterk uitgedunde fractie in vergadering bijeen. Weinig spectaculair nieuws, wel hadden we bezoek van Frank Vergroesen, SP-raadslid uit Breda. Hij vertelde over de uitbreiding van tuinbouwkassen rond Breda.  Veel bedrijven staan bij kwetsbare natuur en moeten daar weg, maar bedrijven uit het Westen van het land staan te trappelen om hier uit te kunnen breiden.

Verder zijn de commissies doorgesproken. En het was weer zo, alle commissies hadden een dun stapeltje papier en de onze – Ruimte & Milieu een pak papier waar je iemand mee van de wereld kunt slaan.

Ik laat het er voor nu bij, moet het even rustig aan doen.

Geef een reactie