Coming Out Day 2008
COC Noordoost-Brabant Coming Out Day 2008

Vandaag na het ochtendgedeelte van de SP-regioconferentie (waarover in een later blog meer) naar Den Bosch gesneld om ballonnen met een boodschap uit te delen vanwege de internationale Coming Out Day.

Bossche Coming Out Day

Niks zo leuk om op een stralende herfstdag balonnen uitdelen. Mensen zijn ontvankelijk voor de boodschap vanwege het mooie weer en de ballon voor de kinderen. Was ook leuk om te zien dat al vanaf het station de kinderwagens met een roze ballon eraan je tegemoet kwamen.

Coming Out Day 2008

Ik bergreep dat er zelfs al iemand ter plekke ten overstaan van zijn vrienden uit de kast was gekomen. Zo’n ballon is leuk, maar de boodschap is belangrijk en zo kom je gemakkelijk aan de praat met mensen.

Leuke anekdote van één van de COC-vrijwilligsters: Een jongetje van een jaar of tien vroeg met een ballon in de hand waar het nou te doen was. Wat dan? Nou die homo’s. Daar stond-ie dus zonder erg mee te praten!

Coming Out Day 2008

Allemaal gehuld in t-shirts met COC-logo, en dan merk je dat de naamsbekendheid van het COC tegenwoordig een stuk groter is dan vroeger. Het was kort maar krachtig, na drie kwartier ballonnen uitdelen was het lachgas op (de anderen stonden al vanaf 10.00 uur).

Geef een reactie