Deze week kreeg ik een (anoniem) berichtje binnen met het volgende onderwerp: De Socialistische Partij succesvol. Zakkenvullers ook. Wat nu? Ik dacht weer een sappige onthulling te mogen lezen, maar niets van dat al. Er is weer een nieuwe webstek voor teleurgestelde SP-ers bijgekomen waar lekker anoniem van alles wordt gesuggereerd over SP-ers. Die staan wel met naam en foto te kijk natuurlijk.

Ik heb wel even getwijfeld of ik er iets op of over moest schrijven. Allereerst hieronder de aankondiging zoals die naar alle Statenleden is gestuurd. Daaronder mijn reactie en daaronder de verheffende reactie van ‘de redactie’. In cursief de berichten van ‘de redactie’ van de webstek. Daartussen mijn reactie.

De Socialistische Partij Eindhoven succesvol.
Zakkenvullers ook. Wat nu?

Een nieuwe weblog gaat de lucht in om de achterkant van de Socialistische Partij eens goed te doorschouwen. Artikeltjes zijn gepubliceerd in ouderwets recht voor z’n raap Nederlands. Voor iedereen goed te begrijpen! De nieuwe weblog is special ontworpen voor de man in de straat en voor uitkeringsgerechtigden van Eindhoven en omgeving.Wethouder van Sociale Zaken van Eindhoven Hans-Martin Don (Socialistische Partij) maakt er een potje van. Bij Sociale Zaken is niets veranderd!
De weblog zal op een bescheiden schaal beginnen en langzaam over de tijd verder uitbreiden.
De Redactie.

Beste SP Kritiek,

Kun je ook tegen kritiek op SP Kritiek? Hier komt namelijk wat.Ik vind dat iedereen vrij is om kritiek op welke partij dan ook te uiten, dus ook op de SP. Op SP Kritiek val je personen aan zonder je eigen naam onder de stukjes te plaatsen. Behoorlijk laf in mijn ogen. Of ben je zo bang dat je je leven niet meer zeker bent als je open en eerlijk je kritiek op een publieke webpagina plaatst?

Je kunt niet de SP een heleboel verwijten, en tegelijk anoniem opereren op het internet. Wie weet welke dingen je hebt meegemaakt waardoor jij ook niet meer objectief je mening kunt vormen. Want dat is voor ons nu ook niet te controleren. Misschien heb je wel eens je zin niet gekregen bij de SP en ben je nu een hetze begonnen. Of je hebt misschien wel een punt. Maar ik weet het niet, want ik ken je niet.

Kortom, doe niet zo laf en wees een kerel (m/v): maak jezelf op SP Kritiek bekend óf houd je mond!

Vriendelijke groet,
Ron van Zeeland

Reactie gelezen.

Overwegend heb ik veel goede reacties ontvangen voornamelijk van de man in de straat en cliënten van de Gemeentelijke Sociale Dienst van Eindhoven. Uiteraard dus niet van de SP provincie- gemeentebestuursleden.Eveneens heb ik ook dreigende reacties ontvangen vandaar mijn zogenaamde anonimiteit. Dit was te voorzien. Journalisten melden ook niet hun namen onder elk artikeltje die zij publiceren en de reden daarvoor is vanzelfsprekend.Toch ben ik erkentelijk voor uw reactie. De uitstraling daarvan is nu precies de bevestiging wat ik over de SP-Eindhoven gepubliceerd heb. Als ik verder niets van u verneem, gebruik ik uw reactie als bewijsmateriaal.
 

Bewijsmateriaal nog wel! Nu heb ik al bijna spijt dat ik gereageerd heb, en misschien is dit stukje ook niet slim, want wellicht volgt nu een aangifte. Ik kan dit allemaal niet meer serieus nemen. Wil je meer lezen, ‘google’ dan maar even op ‘SP Kritiek’.

This Post Has One Comment

  1. Het klinkt niet erg snugger die stukjes hoor.

    En hoezo zou jouw reactie bewijsmateriaal zijn in de schrijver zijn/haar ogen? Klinkt alsof diegene zo gefrustreerd is dat die niet meer helder kan denken.

    Het is zo makkelijk om anoniem met modder te gooien he.

    Groetjes , Monique [uit Eindhoven :-)]

Geef een reactie