20100715_sterksel_2

Donderdagavond buurten in de buurt in Sterksel en Maarheeze met een enquête over Reiling in de hand. Buurten werd soms letterlijk genomen.

Fijn om zo samen te werken met de lokale SP-afdeling. Met dank aan SP’ers uit Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Budel, Heeze & Leende en natuurlijk de mensen uit Sterksel waar het allemaal mee begon.

Iedereen kreeg een aantal straten toebedeeld. Gelukkig was er rekening gehouden met mijn ‘beperking” (2 straten), maar ik vond het belangrijk en leuk om er bij te zijn. Bijna iedereen werd opgehouden doordat mensen hen binnenvroegen.

20100715_sterksel_1

Grappig en vreemd ook om te horen: Iemand rapporteerde terug dat één van de bewoners mijn blog las en iemand waar ik binnen werd gevraagd vroeg “Bent u Ron van Zeeland?”. Een enkeling wilde niet meewerken en sommigen scheurden het enquêteformulier in tweeën, maar veruit de meeste mensen waren positief over het initiatief.

20100715_sterksel_3

Nog een week of wat kunnen mensen uit Sterksel en Maarheeze de enquête nog op internet invullen (klik hier), en dan worden de gegevens verwerkt. Waarschijnlijk in september komen we in Sterksel terug om de resultaten aan te bieden tijdens een openbare avond. Hou dit blog in de gaten voor nadere details.

Geef een reactie