Roze Zaterdag ’s-Hertogenbosch

Nu ik na een paar intensieve weken met als hoogtepunt Roze Zaterdag in Den Bosch weer langzaam boven Jan kom, is er weer ruimte voor een stukje. Buiten de tent van Untenu heb ik niets meegekregen van de dag, het was gewoon te druk.

Roze Zaterdag

Laat ik beginnen iedereen te bedanken die mee heeft geholpen om van onze aanwezigheid op Roze Zaterdag een succes te maken. Want in tegenstelling tot onze eerste kraam op Rotterdam Pride, kwamen we nu beter beslagen ten ijs. Bedankt Antoinette, Christel, Mark (de fotografen), Kim (voor de Cambodjaanse kleding), Diederik (die de regenboogsjaals voor ons meebracht uit Cambodja), onze eigenste vrijwilligers Ton (voor de catering) en Simon en Willy. En natuurlijk al die mensen die op de foto gingen en/of een Cambodjaanse regenboogsjaal kochten. De foto hierboven is een bewerkte versie van mijn tante Yvonne die op de foto ging met een Cambodjaanse sjaal en ene orchidee.

Cambodjaanse regenboogsjaal

Die laatsten waren niet aan te slepen, meer dan de helft is inmiddels verkocht. Mocht je interesse hebben en kan je niet wachten tot ons volgende evenement (Rotterdam Pride op 23 september)? Ze kosten €15,- per stuk, en als Untenu ze op moet sturen per post komt er nog €3,- aan kosten bij. Maak het bedrag over via deze link en vergeet niet in het bericht ‘regenboogsjaal’ en zonodig het adres te typen.

Roze ZaterdagOp de foto met Helma, actief voor Wereld Aids Dag Rotterdam

Met de aankoop steunt u een transman die de sjaals met een ouderwets weefgetouw maakt. En Untenu kan met de opbrengst weer projecten financieren voor onze doelgroep. Dit zijn de laatste meer paarse sjaals (nog 21 op voorraad), daarna bestellen we een andere model (wat groter, en iets meer regenboog).

 

Geef een reactie