Reacties ed.nl op Deurne

Op het artikel in het Eindhovens Dagblad, kan uiteraard gereageerd worden. Interessant is dat door één van de schrijvcers gesuggereerd wordt dat het bedrijf nog snel even de rioolput (waar ook vragen over zijn gesteld) schoon heeft gemaakt. En dat terwijl ze me net hebben uitgenodigd om zelf eens een kijkje te komen nemen.

Die afspraak is inmiddels gemaakt, ik wil hun verhaal ook wel horen. Kan ik meteen vragen waarom dat nu in één keer schoon gemaakt moest worden.

Hieronder de reacties:

Er is een tijd van komen, er is een tijd van GAAN. En die tijd van GAAN is eindelijk voor van de Weijer GEKOMEN! 😀
Proficiat van Diesen;) Goed gedaan!
Peter – 13-03-2009 | 14:27

Frima van Dijk Riool-Veegbedrijf uit milheeze,doet aan
ontstoppings, rioolaanleg, leiding en rioleringen zuiver maken. Per toeval is gezien dat deze vandaag vrijdag 13 maart bij van de Weijer de put aan het zuiver maken was, Van de Weijer voelt zeker nattigheid nu de landelijke overheid er zich mee gaat moeien.

ZIELIG HOOR !!!
Ikke – 13-03-2009 | 14:17

Heb je in Deurne iets met paarden, dan heb je voorsprong op de rest of een beschermede status.
‘d’un gewone deurnenaar – 12-03-2009 | 13:02

Bewoners Leembaan, Het recht zal zegevieren én de aanhouders zullen winnen. SUCCES
Helmi – 11-03-2009 | 13:31

Ik heb de kinderachtige reactie gezien van de betreffende ondernemer nadat het ED het artikel over de voorlopige voorziening had gepubliceerd.

Mijn sympathie ligt nu een stuk duidelijker bij de omwonenden.
Zijn kolossaal uitvergrote artikel met extra belichting bij zijn pand als reactie op dit artikel geeft mijns inziens aan dat hij niet open staat voor de feedback van de omwonenden waarbij zij uiting geven van de overlast.
WB – 11-03-2009 | 13:30

Geef een reactie