Ik had me heilig voorgenomen om de papierbende op te ruimen voor het einde van het reces.

En zoals ook Marusjka Lestrade op haar weblog meldt, lijkt het einde van het reces al ruimschoots voor de eerste vergadering aangebroken. De hoeveelheid post zwelt aan en ook de verzoeken voor afspraken nemen weer toe.

Marusjka is ook de enige die haar weblog tijdens het reces bijna dagelijks bijhoudt. Zelf ben ik een goeie tweede. Voor de rest is het echt vakantie op de blogs. Met de rest bedoel ik Wouter van der Staak en Annegien Wijnands. Alle anderen zijn al eerder gestopt met het regelmatig schrijven. Dat terzijde.

 

Maar goed, de papierwinkel. Speciaal voor de provinciepost hebben we een bij het bureau passende tweedehands archiefkast aangeschaft. Na al die maanden moet ik nog steeds een hangmappensysteem aanschaffen en ligt alles waarvan ik denk dat het nog eens terugkomt en niet op internet is na te zoeken gewoon op een uitdijende stapel. Ik lees toch liever van papier dan hele verslagen op de computer.

Om een idee te krijgen wat er soms dagelijks in de brievenbus zit, hier een opsomming van de post die de laatste dagen is bezorgd:

De snelkoppelingen staan vet gedrukt en worden rood, dan kunnen jullie ook eens zien wat al die organisaties en bladen zijn waarvan ook ik het bestaan niet bevroedde voordat ik lid werd van Provinciale Staten.

Nou vergeet ik bijna de stortvloed aan berichten die onze digitale brievenbus binnenstroomt. Die stroom zwelt ook weer aan. We krijgen alles wat naar het provinciale e-postadres is verzonden doorgestuurd in een ander berichtje. Soms moet je drie keer klikken voor je er eindelijk bent. Dat is nog tot daar aan toe, maar meestal is het iets waar je niets aan hebt. Bijvoorbeeld e-post van de personeelsvereniging. Zo kan het gebeuren dat zoiets snels en efficiënt als elektronische post door de hoeveelheid berichten een tegenovergesteld effect heeft: er glipt er wel eens eentje tussendoor. Heel vervelend als dat net van een burger met een vraag is.

This Post Has 5 Comments

  1. Hé Ron, da’s ook toevallig…….ben vandaag weer begonnen met bloggen!
    Groetjes Annegien

  2. Vrdkkm! Ik had nog gekeken voordat ik het publiceerde… Groetjes terug! Ron

  3. Helaas heb ik geen Weblog, maar ik lees ze wel ?? Wie mijn wil helpen om een weblog te maken is welkom.. Het eerste wat op de Weblog komt te staan, is hoe de Bedrijven met Polen omgaan. En hoe de Polen in Brabant wonen. In 2006 in het voorjaar overleg bij het SER, heb ik JP een koekje willen geven als zoet houder. RON ik laat je wel zien tijdens je bezoek aan mijn adres hoe polen wonen in DEURNE. Een varken heeft het nog beter dan een POOL. EN HIER OM KAN IK ME ZEER BOOS MAKEN !!! Ik heb respect voor iedereen, maar dit is niet menselijk meer…………

    Hou je taaaaai

Geef een reactie