Toen ik officieel kandidaat was voor Provinciale Staten moest ik voor een presentatie wat gegevens onvullen. Thuissituatie, hobby’s, bestuurservaring, enzovoorts.

ik in de gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch was het geen geheim dat ik naast COC-voorzitter ook regelmatig travestie-optredens gaf. Ik besloot dit maar als hobby op te geven en daarnaast ook het bestuurslidmaatschap van de Hiv Vereniging Rotterdam op te geven.

Dat laatste was niet evident, omdat tot dan toe slechts een kleine kring van familie en vrienden wist van ‘mijn’ hiv. Toen op de regioconferentie bij de presentatie van de kandidaten de informatie over mij werd voorgelezen, hoorde ik slechts wat gegrinnik bij die vreemde hobby. Meer niet.

Gisteravond had ik een bespreking van de aanstaande show in café de Kabberdoes. Het wordt geen politiek verantwoord hoogstandje, maar in deze tijd waar de politiek de meeste aandacht en energie van me vergt is dit voor mij een mooie afleiding. Hoewel met wat foutjes, waarvan het publiek geen weet en last heeft, laat ik hieronder het affiche zien. Die is gemaakt door Lars, een medewerker van het café, die steeds meer bekendheid krijgt onder zijn artiestennaam Brian.


Voor de goede orde: het is eigenlijk de Bijoux Show. De show zal ergens tussen 17.00 en 18.00 uur beginnen. De rest van de avond zorgt de Kabberdoes voor aangepaste muziek en sfeer.

Geef een reactie