Hiv-vaccinatieproject: uitstel van executie

Hiv-vaccinatieproject: uitstel van executie

Ik kan weer even door met de pillenpauze i.h.k.v. het hiv-vaccinatieproject. De CD4-cellen zijn nét voldoende gestegen.

Vanmiddag om 16.30 uur mocht ik het ziekenhuis bellen voor de uitslag i.h.k.v. het vaccinatieproject: mijn weerstand is gestegen van 290 CD4-cellen vorige week naar 360 CD4-cellen deze week. Dat is nét genoeg om deze week niet met medicijnen te beginnen.

Wel had ik een absurd hoog aantal t8-cellen (ook wel ‘killer’-cellen) in mijn lichaam. Maandag weer een reguliere controle en dan hoor ik waarschijnlijk een dag of wat later of de stijgende lijn zich door heeft gezet. We blijven duimen, ik ben er nog niet, maar het ziet er weer wat beter uit!

This Post Has 3 Comments

 1. We duimen hier hard verder.
  Vreselijk voor jullie dat afwachten !!

  Liefs,Monique en de rest.

 2. Hoi Monique & de rest.

  Ik probeer er nu maar even positief in te staan. Het is in elk geval niet slechter, zelfs wat beter geworden. Ik had dit al niet durven hopen. Alleen is het net boven het randje, dus hebben we de volgende week hopelijk meer zekerheid. Ik loop gelukkig niet de hele dag met mijn ziel onder mijn arm. In het ergste geval begin ik weer met de pillen. Dat is dan jammer, maar dan weet ik wel dat het weer beter gaat.

  Liefs, en bedankt voor de steun,
  Ron

 3. Beste Ron,

  Wat een ontzettend naar vorig bericht.
  Goed te horen dat je weerstand toegenomen is!
  Laten we hopen op een verder stijgende lijn!

  Groet van Ruud Vermeulen (en Dima)

Geef een reactie