Fractievergadering

Vrijdag hebben we de eerste fractievergadering van het seizoen gehad, wat eerder dan gepland, er was namelijk meer dan genoeg te bespreken. Ik moest zelf kiezen tussen de BMF en de fractie. De laatste wilde ik zeker niet missen. Je zit zo snel op achterstand.

Een uur te vroeg stond ik bij Cecile in de fractiekamer. De misser van Harry van Bommel was het gesprek van de dag en zorgde voor de nodige lachers. Iedereen werd begroet met een “Wat zie je er sensationeel uit!”, gevolgd door “Ik zou het niet pikken”. Hoezo weten we bij de SP niet met netelige kwesties om te gaan? Humor als wapen. Maar er vielen ook genoeg serieuze zaken te bespreken, zoals de voortdurende onrust bij Veolia/BBA. Houd hiervoor de Brabantse SP-pagina in de gaten.

De fractie bleek in de vakantieperiode niet stil te hebben gezeten. Er zijn behoorlijk wat werkbezoeken afgelegd en schriftelijke vragen gesteld. In de toekomst gaan we de weblogs wel beter afstemmen op de Brabantse SP-pagina. Schriftelijke vragen worden dáár gepubliceerd en er wordt voortaan vanaf het weblog naar verwezen via een snelkoppeling.

Ik realiseer me dat het een beetje een saai verhaal is, maar ja, ik kan niet over alles uit de school klappen omdat veel zaken via schriftelijke vragen of acties later terugkomen. Leuk nieuws verder van Veerle en Mahmut, ze gaan een duoweblog opzetten. Wanneer het zover is, zal ik er hier over berichten.

This Post Has One Comment

  1. Ik vindt het een zéér goede zaak dat schriftelijke vragen op de site komen. Zo kunnen immers de burgers van Brabant zien wat de provincie er mee doet. Er zijn namelijk zaken in brabant die echt wel stinken !!

    Nu dan even Veolia/BBA Openbaar vervoer voor een vriende prijsje ??? U geloofd het zelf toch niet !!

    LOESJE

Geef een reactie