Deze week: druk

Even een overzicht van de afgelopen week in sneltreinvaart:

  • maandag alvast naar Brussel om de volgende dag niet al te vroeg te hoeven vertrekken
  • dinsdag naar het AZ/VUB-ziekenhuis voor mijn eerste vaccinaties (viel reuze mee).
  • woensdag na de zenuwen van gisteren, nu zenuwen over de verkiezingen (ook dat viel achteraf reuze mee); Pas laat gestemd omdat Cees de hele week nachtdienst heeft; spannende uitslagenavond; leuk feest in Verkadefabriek; na afloop naar Provinciehuis; veel te laat naar bed.
  • donderdag een half-comateuze toestand na het late feestje; Naar gemeentehuis voor een uittreksel bevolkingsregister i.v.m. formaliteiten verkiezingen; felicitaties per telefoon, sms, e-post en een reactie op mijn weblog: dank jullie wel!
  • vrijdag anderhalf uur te vroeg op het Provinciehuis; Eerste fractievergadering met Bossche bollen en Omroep Brabant die kwam filmen; formaliteiten aanvaarding Statenlidmaatschap; Feestje bij de buren. Mijn verkiezing is ze niet ontgaan. Enkele felicitaties. Zelfs mensen die me normaal niet aanspreken schuiven één voor één aan om te praten. Veel gediscussieerd in dit CDA-bolwerk, maar er was ook 1 SP-stemmer bij!
  • zaterdag De eerste post komt al binnen (Brabants Landschap en Rekenkamer
    Brabant); Naar Den Bosch om portfolio’s van Petra op te halen die ik volgende week in Rotterdam onder de aandacht ga brengen; Die portfolio’s halen we op als ze gastvrouw is bij café OokZo! van het COC, een avond voor holebi’s met een verstandelijke beperking. Erg gezellig, COC-voorzitter Wim van Heeswijk was terug uit Afrika.
  • zondag straks naar Den Bosch voor de maandelijkse koffie-ochtend van de familie Van Mierlo (van moeders kant). Ik ga meestal, maar nu moet (en wil) ik zeker. Ik vermoed dat de halve familie op me gestemd heeft.

Geef een reactie