De Zoo


Ik weet niet hoe het weer bij jullie is, maar hier is het prettig nazomerweer. Je reist alleen wat af en in de ondergrondse is het klimaat anders dan boven de grond. Dat reizen, die benauwdheid en het gewandel in een kinderrijke (= geluidsprikkels) omgeving zorgen voor een kort blogje. Want nu naar bed anders ben ik niks meer waard als mijn man straks aankomt.

This Post Has 5 Comments

 1. Prachtig al die foto’s en verhalen van Berlijn. Veel plezier samen met Cees !!

  Die foto van de kwal is echt schitterend.

 2. Hoi Ron,

  Wat vond je van de Zoo? Had ik te veel gezegd?

  Groetjes, Cecile

 3. Bedankt voor dit artikel, ik heb er erg van genoten.

 4. @ Cecile:

  Het kan aan mijn stemming hebben gelegen, maar met sommige dieren kreeg ik voor het eerst medelijden met sommige dieren. Vooral de condor zat als je alles in verhouding ziet in een kanariepietenkooitje.

  Voor het aquarium (wel een mooi huis trouwens) moest je extra betalen, maar er was een fantastisch krokodillenverblijf beloofd. Er zal één verschrikkelijk monster… van steen. En een aantal kleine kaaimannen. Dat viel ook een beetje tegen, alhoewel ik de kwallen weer erg mooi vond.

  Ik was er alleen die dag en erg moe, dus dat kan mijn mening wel negatief beïnvloed hebben.

  Persoonlijk vind ik Blijdorp en Burgers mooier.

 5. Ha Ron,

  De pinguins en het nachtdierenverblijf vond ik persoonlijk geweldig en ook de ijsberen, trouwens. In het nachtdierenverblijf waren veel dieren die ik nog nooit had gezien en dat vind ik dan altijd wel erg bijzonder.
  Maar goed, ik was die dag goed uitgerust, het was mooi weer en toch vrij rustig, dus dat zal mijn mening wel positief beïnvloed hebben…;-)
  Groetjes, Cecile

Geef een reactie