In januari ging ik op de dag van opname zwaar door mijn rug. Ben toch afgereisd naar West-Brabant, waar op drie locaties opnamen zijn gemaakt voor de scholierenquiz Brabant Battle van Omroep Brabant (overigens ook gesubsidieerd door de provincie).

Ik ree um’n bietje om het maar eens op zijn Brabants te zeggen, want naar mijn gevoel ging het allemaal niet vlekkeloos. Hele lappen tekst moest ik spontaan de camera inslingeren en tot overmaat van ramp dus ook nog door mijn rug gegaan.

Afgelopen week werd ik gevraagd even naar een filmpje te kijken op het provinciehuis. Men wilde mijn toestemming voor een grap in een filmpje. Met knikkende knieën 😉 ik erheen. Want het is al niet fijn jezelf terug te zien en ik had al die anderen al gezien die heel naturel – alsof ze al jaren niets anders deden – de vragen voordroegen.

Maar de jongens en meiden van het productieteam maken er altij wel wat van. Veel knip en plakwerk en nog een leuke grap ook. Het viel dus allemaal reuze mee Hie.r de eerste twee afleveringen, waar ik nog niet in voor kom. Maar mijn moeder belde vanochtend dat ze stomtoevallig eens naar Omroep Brabant zat te kijken en haar zoon op het scherm zag verschijnen.

Vandaag en morgen nog de hele dag heraald op televisie en zodra op youtube beschikbaar, plaats ik het hier door.

Geef een reactie