Boulevard-afspraak


Gisteren voor het eerst sinds we weer in Brabant wonen weer eens naar de Boulevard geweest. Zondag er met bezoek al eens overheen gelopen, gisteren ook echt geproefd. Met een (SP-)vriendin.

Ik had afgesproken met Sandra Maurits, ik volgde haar op in de Bossche gemeenteraad. We wonen niet ver van elkaar en toch lukte het pas nu weer om af te spreken. Het weer was prachtig – totdat er een hoosbui met onweer losbarstte. Maar dat was ook wel weer gezellig, met veel leuke mensen in een tent. Altijd weer fijn om bij te kletsen en dan ook nog wat mee te pikken van het festival.

Samen zijn we naar the incredible flying man geweest. Voor één euro een voorstelling in een tentje, dat vind ik het mooie aan de Boulevard. Terwijl we aan de koffie en de thee zaten hoorden we Gerard van Maasakkers zingen. Wij naar de tent die openstond, helaas was het zijn laatste toegift. Maar de sfeer was geweldig.

Ook voor de Late Night Show van Theo Verbruggen waren we te laat voor een stoel. Toch wel handig een zitplaats, je hoort en ziet meer. Cabaret en zang werden verzorgd door studenten van de Koningstheateracademie. Ik had geluk, vandaag stonden de liedjes van Annie M.G. Schmidt centraal. Lekker meezingen met ‘Zeur niet!’ en ‘Vluchten kan niet meer’. Als het even kan vanavond weer!

This Post Has One Comment

  1. Ik was bij de Bloeiende Maagden en bij Gluur! Hartstikke leuk.

Geef een reactie