Al Qaws – de regenboog
18 januari 2009

Alvast een kort verhaaltje met slechte foto’s en zonder namen over de bijeenkomst met de mensen van Al Qaws.

Een bont gezelschap was uitgenodigd om met de twee Al Qaws-vertegenwoordigers te spreken, ideeën uit te wisselen en te netwerken. Zelf had ik niet zo veel te bieden, daar voelde ik me best wat opgelaten onder. Maar ik was niet minder onder de indruk van hun verhalen.

Links: Anja Meulenbelt

Hun namen mag ik één dezer dagen van Anja’s blog plukken, evenals waarschijnlijk veel mooiere foto’s. Onder de gasten veel Movisie-medewerkers, waaronder Judith Schuyf die in juni nog op het Brabantse symposium te gast was. Ook iemand van de buitenlandwerkgroep van COC Nederland, vertegenwoordigers van Stichting Kifaia (een stichting die praktische steun verleent aan twee organisaties voor gehandicapten in de Gazastrook) en enkele SP-ers.

Links: Judith Schuyf

Ik kan geen beloften doen over een uitgebreid verhaal. Deze week moet er veel gebeuren voor het nieuwe huis, plus nog wat politiek werk tussendoor. Ik doe de mensen van Al Qaws zow el een beetje tekort, hun verhaal was namelijk bijzonder. Ik kom er dus op terug, al weet ik nu nog niet wanneer.

Al Qaws
Leden van Al Qaws

Geef een reactie