Pieken en ballen met kerst

Pieken en ballen met kerst, dat vatte het optreden van Zuster Clementia Maculanda en Fatima Fayruz bij het Bossche COC wel samen.

Dienstmededeling

Korte dienstmededeling: geen idee hoe het komt, maar plotseling is het aanmeldformulier én het programma van de e-nieuwsbrieven verdwenen. Het wordt nog uitgezocht en hopelijk kan alles snel hersteld worden. Maar als u zich afvroeg waar die nieuwsbrieven bleven, dit was de reden.

Pieken en ballen

De techniek liet de zuster en haar vriendin Fatima soms in steek, maar het mocht de pret niet drukken. Integendeel: ondanks de chaos werd het een hilarische zondagmiddagsalon in kerstsfeer.

Fatima Fayruz was in het Latijns-Nederlands woordenboek gedoken om het publiek wat nadere informatie te verschaffen over de betekenis van de namen van de zuster en van de wereldwijde orde waartoe Zuster Clementia Maculanda behoort.

De zuster – daarbij terzijde gestaan door Fatima – lichtte het publiek voor over de vele voordelen van PrEP. Dit niet nadat een techneut uit het publiek de muziek gefixt had. Als de PrEP-video klaar is dan plaats ik ‘em hier ook.

De ballen hingen dit keer niet in de boom, maar verdwenen bijherhaling in de handen van de vaardige Zuster Clementia. Hieronder de hoogte- én dieptepunten op een rij:

Eindejaarsbonus voor Stichting Untenu

En dat alles geschiedde ten bate van het werk van Stichting Untenu, die hierdoor een fijne eindejaarsbonus kon bijschrijven waarmee in ieder geval weer 3 mensen kunnen worden geholpen in 2020. Hartelijke dank aan het gulle publiek, het is altijd een genot om mensen aan het lachen te krijgen en er tegelijkertijd geld mee te verdienen voor de stichting.

En het was voor mij vooral leuk om Zuster Clementia Maculanda weer eens uit de mottenballen te halen!

Sister Clementia Maculanda O.P.I.

This Post Has 2 Comments

  1. Geen eervolle vermelding van het wonderschone en actuele lied “Hand in hand”? Een gemiste kans!

    1. Er was geen goed videomateriaal voorhanden helaas…. Maar het is nu vermeld. Je ziet wel waar de zusterlijke focus ligt…

Geef een reactie