Bedankt voor alle aardige reacties hier, alhoewel de reacties wel een schuldgevoel bezorgen.  Het is een beetje vreemd. Ik ben nog liever een paar dagen flink ziek dan dit halve gedoe.

Maar met mijn gestel weet ik dat hoe sneller ik weer aan de slag ga des te eerder ik weer echt moe ben. En weer terug bij af.

Gezien de symptomen denk ik dat ik ook het virus te pakken heb dat inmiddels bij meer mensen toe heeft geslagen. Ondertussen heb ik het werkbezoek aan de Peelvenen af moeten zeggen en dat vond ik naast heel vervelend, vooral erg jammer. Vandaag zou ik naar West-Brabant gaan om te bekijken hoe de bosomvorming door Staatsbosbeheer aldaar verloopt. Het is niet verstandig als ik dat eind ga rijden terwijl ik normaalgesproken op dat tijdstip anderhalf uur rust.

Ondertussen heb ik wel een beetje gewerkt. Er moest wat gebeuren rond De Heus, dat staat morgen geagendeerd in de commissie Economie, Mobiliteit en Grote stedenbeleid. Echt lekker werken is het niet zo , maar niks doen is ook helemaal niets voor mij. 

This Post Has One Comment

  1. Ron je moet je niet Schuldig voelen !! Iedereen die je Weblog leest weet dat je aanleg hebt om af en toe ziek te zijn, al is het dan maar ook een beetje. ZIEK is ZIEK Gewoon even lekker alles laten zoals het is. Komt allemaal GOED !! NIET TE SNEL ALLES WILLEN, Denk aan je Gezondheid. De rest volgd dan wel.. Sterkte en doe rustig aan..

    Gr JAck

Geef een reactie