Wereld Aids Dagen Rotterdam (2)

Voor de Wereld Aids Dagen Rotterdam toog ik naar Vlaardingen, waar ik voor de microfoon van Omroep Wetering drie gesprekjes opnam die door diverse radiostations zullen worden uitgezonden. Vandaag wordt het eerste gesprek uitgezonden.

 

De opnamen bij Omroep Wetering in Studio Soenda in Vlaardingen worden uitgezonden door Omroep Vlaardingen en Stadsomroep Schiedam en later door alle lokale omroepen langs de Nieuwe Waterweg. Later deel ik de andere interviews (wel zo netjes de omroep het eerst te laten uitzenden).

Wereld Aids Dagen Rotterdam

De aftrap van de Wereld Aids Dagen Rotterdam is achter de rug met een uitverkocht diner voor mensen met hiv & co en aansluitend een druk bezochte Hiv Borrel Rotterdam, beiden in het COC-pand aan de Schiedamsesingel. Met – heel leuk – 4 verpleegkundigen van de GGD Rotterdam. Dat leverde leuke en bovenal goede gesprekken op met name over de SOA-preventie en -testbeleid.

De eerstkomende activiteiten zijn:

[fb_plugin post href=https://www.facebook.com/facebook/posts/923621591134513 ]

De Wereld Aids Dagen Rotterdam zouden niet compleet zijn zonder een optreden van de ambassadrices van Stichting Untenu: de dames Meander & Bijoux. Dat optreden vindt plaats op klaarlichte dag, in de pauze van de forumdiscussie over PrEP. Het praktische PrEP-lied zal niet ontbreken. De soa’s zullen het publiek heel toepasselijk om de oren vliegen.

Wereld Aids Dagen Rotterdam

This Post Has One Comment

  1. We staan er weer fraai op!

Geef een reactie