Reces + COC-fusie

Reces + COC-fusie

Nu moet het reces dan echt beginnen, maar ik merk er nog weinig van. Juist nu er geen vergaderingen zijn heb ik alle tijd om werkbezoeken en COC-afspraken te regelen.

COC-samenwerking

Daar komt ook weer het nodige inleeswerk bij kijken. Ook kregen we vandaag reacties binnen n.a.v. onze deelname aan Roze Zaterdag die ik allemaal beantwoord heb. Verder vandaag: Algemene Ledenvergadering van het Osse COC.

Daar kon het nieuwe bestuur de plannen presenteren voor de toekomstige samenwerking met de Bossche COC-vereniging. De opkomst was weer redelijk hoog. De leden maakten de laatste perikelen van de overdracht van het oude naar het nieuwe bestuur mee en het ziet er naar uit dat de leden in meerderheid de plannen steunen om nauwer met Den Bosch samen te gaan werken. Goede zaak!

Nog meer goed nieuws. Na tussenkomst van het nieuwe bestuur is er een einde gekomen aan de discriminatie en intimidatie op school van een kind van twee lesbische moeders. Ze komt weer lachend thuis in plaats van huilend en de prestaties op school zijn met sprongen vooruit gegaan. Daar slaap ik goed op.

Geef een reactie