Nieuws van het roze front

Nieuws van het roze front

Waar zo’n ronde tafelconferentie al niet toe leidt. Vanmiddag werd ik gebeld door een mevrouw van de Wetenschapswinkel van de Universiteit van Tilburg over een onderzoek naar acceptatie van homoseksualiteit in Brabant, dat binnenkort gepresenteerd zou worden. Of het programma al helemaal vastgesteld was?

Nou, voor zoiets is altijd wel plaats in te ruimen. Ik wist via Embrace Pink dat er sprake was van een onderzoek, ik hoorde echter maar geen uit- of verslagen. Die zijn er nu dus wel. Het moet zo zijn dat ze net iets later dan de conferentie het onderzoek wilden presenteren. Dat gaat nu gebeuren op 4december. Eén plus één is hier meer dan twee denk ik.

Het loopt nog niet storm met aanmeldingen hoorde ik zojuist van het provinciehuis. Deelnemers die een bijdrage leveren op de conferentie hoeven zich niet aan te melden. Maar collega’s en andere geïnteresseerden wel, i.v.m. het plannen van de lunch. Nog maar één Statenlid stond had zich aangemeld (naast de drie initiatiefnemers). Kom op collega’s, dat kan beter! Het wordt reuze interessant en we bijten niet.

Ook politici, ambtenaren uit andere provincies en gemeenten buiten Brabant zijn welkom. Wel aanmelden dus: statengriffie@brabant.nl. Geef naam, organisatie, functie en eventuele dieetwensen door.

Geef een reactie