Het werd een beetje saai op mijn blog vond Cees. Hij had gelijk, maar de laatste dagen weinig tijd voor mooie foto’s. Aangezien ik vanochtend letterlijk op mijn bek ben gegaan (exusez voor het onparlementaire taalgebruik), en omdat ik niets hoefde te zeggen in de commissie, hier maar een kleurrijk kunstwerk uit het provinciehuis.

Ik kwam suf en met een behoorlijk gehavend gezicht het provinciehuis binnen. Ik ben soms nogal ‘ongelukkig’ in mijn bewegingen. vermoeidheid is dan een extra stimulans voor een ongelukje. En vanochtend moest ik niezen. En in tegenstelling tot sommige mensen die imploderend niezen, doe ik het met een explosie. En toen ging het mis.

Ik sloeg met mijn hoofd snoeihard op de hoek van een eetkamerstoel (alsof ik Woody Woodpecker na wilde doen). Resultaat: op twee plaatsen een tand door mijn lip – dus dikke lippen – en een bult met uitdijende rode plek onder mijn oog. En een beschadigde stoel (viel wel mee, stukje rotan afgebroken). En ik aan iedereen uitleggen dat ik wel slachtoffer van huiselijk geweld was, maar dat ik zelf de dader was.

Later (of morgen) meer over de commissie en de officiële aanbieding van het SP-rapport over de nachtbussen.

This Post Has 3 Comments

  1. Jemig Ron …heb je al Arnicazalf op de bult gedaan ? Is hij binnen een paar dagen weg.
    Gelei is overigens beter[VSM] de zalf is knalgroen :-))

  2. En dat allemaal door een keer niesen.
    Dat zal je wel van je oma hebben van je moeders kant die kon er ook wat van. Ik heb er ook last van, maar dan zonder ongelukjes.

Geef een reactie