Hiv-vaccinatieproject: eind in zicht

Hiv-vaccinatieproject: eind in zicht

Vandaag per trein naar Rotterdam gereisd voor een gesprekje met de internist over het verloop van het hiv-vaccinatieproject en om 12 buisjes bloed te geven voor het onderzoek.

Einde hiv-vaccinatieproject in zicht

Ik ben nu vooral heel erg moe en met knijpende ogen dit stukje eruit aan het te persen. Ik houd het dus kort vandaag.

De 27ste krijg ik telefonisch al de uitslag van de CD4-cellen. Als de weerstand weer onder de 300 CD4-cellen is, stoppen we met het hiv-vaccinatieproject en ga ik weer aan de hiv-remmers. Net na het stoppen van de medicatie in juni had ik deze waarden ook, maar dat was een normaal verschijnsel volgens de arts-onderzoeker.

Nu moet het gewoon beter gaan, want zo kan het blijkbaar niet langer.

Lees hier alle andere blogs over het hiv-vaccinatieproject.

Rotterdam in zicht

Direct na het ziekenhuis ben ik bij een vriend op bezoek geweest die tegenwoordig een appartement bewoont met een schitterend uitzicht op de stad. Meteen de gelegenheid te baat genomen om wat foto’s te nemen. Ik heb nu weer een voorraadje voor de komende bezoeken aan de stad.

2007: Rotterdam

Geef een reactie