Dagje Den Bosch: verjaardag & kunst

Den Bosch - 's-Hertogenbosch

Een intensief, maar leuk weekeinde hebben we achter de rug. Na een pyjamadag op zaterdag (geen overbodige luxe na de hele dag Boxtel + aansluitend feest) vandaag eerst de verjaardag van Cees gevierd en aansluitend kunst kijken. 

Café Voltaire

Vanwege de beperkte ruimte thuis hebben we met de familie thee gedronken en taart gegeten bij Voltaire in de Stoofstraat. Eén van de tentjes die de tand des tijds heeft doorstaan. Echt een aanrader voor wie geen haast heeft. Hier maken ze de warme chocolademelk nog zelf, om maar eens wat te noemen. En alles wordt geserveerd in authentiek designservies.

2008: Tarra

Via de Havensingel naar huis gewandeld, hier een foto van het pas opgeleverde pand waar architectenbureau Tarra gevestigd is. Het is de winnende inzending (van Tarra) voor de invulling van een plek die al braak lag sinds deTweede Wereldoorlog. Het pand loopt onder de straat door naar de oever van de Dommel.

Galerie Jan van Hoof

Aan het begin van de avond zijn we gaan kijken bij Galerie Jan van Hoof aan de Vughterweg. We hadden geluk, want nog niet alle werken van de vorige expositie waren opgeruimd. Zodoende konden we nog genieten van werken van Toon Laurense (hierboven) en Arjan van Arendonk (onder). Beide kunstenaars wonen en werken in Den Bosch. Hun werk is al in diverse musea te zien geweest.

Toon laurense

Arjan van Arendonk

2008: Tarra

This Post Has 3 Comments

 1. Leuk ,Ron wat heb jij toch een druk leven!

 2. Die pyjamadag moet je nog eens vertelen wat dat inhoud,groetjes.

 3. Hoi Ron

  bij toeval kwam ik je blog tegen op google

  soms moet je even kijken wat er allemaal voor hits komen bij je naam
  goed te horen dat je van mijn werk genoten hebt

  hangt het werk al in jullie nieuwe huis

  groet en de beste wensen

  arjan

Geef een reactie