Vandaag de hele dag in Olland geweest, voor een heuse ‘hei-dag’ met de statenfractie. Na anderhalf jaar in functie goed om eens naar het eigen functioneren te kijken.

Het was een lange dag – van 10.30 uur tot en met het afsluitende avondmaal om 20.30 uur. Echte hei hebben we niet gezien, maar Olland (ik had vanochtend nog geen idee welke richting ik heen zou gaan) ligt prachtig in het Groene Woud. Ik reed echt een toeristische route vie Liempde, langs de Dommel.

In een oude boerderij aan de Slophoosweg waren we vandaag te gast. Met een mooie boomgaard, waar we heerlijk buiten konden zitten, en binnen een Brabantse koffietafel kregen aangeboden. Naast een oude boerderij was op het terrein ook het Damiaancentrum Nederland gevestigd.

Onze fractiemedewerker Cecile Visscher – zie foto hierboven – heeft een uitgebreid verslag, waar ik graag naar verwijs (kan ik ook wat eerder de bank op voor de tv). Op de bovenste foto v.l.n.r. Mahmut Erciyas, Nico Heijmans en Veerle Slegers.


Spencer Zegers


Marijke Kamphorst en Mia van Boxtel (net aan haar oog geopereerd).


uw blogger


Veerle Slegers en Wouter van der Staak

Misschien morgen wat meer inhoud.

This Post Has 2 Comments

  1. Wat een prachtige plek.

  2. Volgens mij is jouw heisessie net zo leuk als die van mij. Ook de omgeving vertoont vergelijkbare aspecten! Veel plezier en succes,

    Marusjka

Comments are closed.