Chaos thuis
Kalm nou maar Geen zorgen Alles komt goed Lichtkunstwerk van Lily van der Stokker.

Dus niet naar de BMF, helaas moet ik zeggen. Het was hier een kleine ramp.

Tegelzetter moest twee tegels vervangen. Dat werden er tien omdat er prompt meer beschadigden doior het gebreek. En door rondvliegende splinters raakte de tegelzetter nog gewond in zijn gezicht. De keukeninstallateur was er net achter gekomen dat de gasaansluiting verkeerd zat. Ondertussen had ik de inhoud van de kattenbak weggemikt zonder dat er nieuw kattengrit was. Fijne chaos dus, en ik kon niet weg. Iemand moet verpleger spelen, de catering doen en de deuren openen.

This Post Has One Comment

  1. Jammer dat je niet naar BMF hoefde, die weten hoe de Gemeente Deurne zaken doen. Vandaar ik het werk van BMF waarder. Ook wij kennen het probleem van de tegelzetter, en tegel niet goed en er sneuvelen er altijd meer.Toch een Slimme keukeninstallateur, immers met water kun je geen vuurtje stoken wel blussen. Gelukkig was het de inhoud van de kattebak en niet de kat zelf. Want dat heet dan kat in de ZAK…

    Ron denk er aan, stress is mede een oorzaak van een slechte rug. Neem de tijd voor jezelf en geniet !! Hoop dat alles goed komt daar..

    Jack

Geef een reactie