20101104_bd_ron_hiv_kop

Morgen begint de Week Chronisch Zieken. In Den Bosch is dan een congres. Onderdeel daarvan is (ter ere van het afscheid van Jan Straatman bij Stichting Aids Care) een minisymposium ‘Oud worden met hiv’. Omdat niemand kon, wilde of durfde, heb ik na veel zweetdruppels ingestemd met een interview. Het artikel onder ‘lees verder’.

Hieronder twee weergaven, de bovenste uit de Bossche editie van het Brabants Dagblad, en daaronder de overige edities. De inhoud is hetzelfde. Klikken op de afbeeldingen van de krantenartikelen voor vergote weergave in nieuw venster. Dan met de muis op het krantenartikel. Verschijnt in het muisicoontje een plusje, dan nog een keer klikken.

20101104_bd_denbosch_ron_hiv

20101104_bd_brabant_ron_hiv

 

This Post Has 2 Comments

 1. Ha broer, helder verhaal,(maar dat wist ik al natuurlijk). Wat een kleine lettertjes zeg daar krijg ik hoofdpijn van. Kan je het niet wat vergroten en dan er op zetten. Rustig aan.

  Groet Paulus

 2. Hallo Ron,

  Het is inderdaad een onderbelichte kant van hiv!
  We komen in “de wijk” wel jonge mensen tegen die als gevolg van ME enorme beperkingen hebben, maar er is natuurlijk een verschil in behandeling die leidt tot invaliditeit.
  Misschien is de nieuwsgaring rond hiv ook te snel chronisch geworden.
  Wat mij betreft mag er met het oog op de toekomst veel meer aandacht aan besteed worden.

  Ik wens je veel sterkte en schrijfplezier!
  Hou je Taai

  groetjes Toos

Geef een reactie