Vandaag fractie-overleg


Vandaag weer fractie-overleg. Er wordt wat afgelachen af en toe bij de SP-fractie, en daarnaast zijn we natuurlijk heel serieus bezig. Maar vandaag was de sfeer wat baldadiger, o.a. door slaapgebrek van (ik noem geen namen) enkelen. En voor Veerle en mij gold dat er gemultitasked werd.

Lelijk woord voor iets wat mannen niet schijnen te kunnen: twee dingen tegelijk doen. Nou wij kunnen het wel, al voel ik me soms wel ongemakkelijk achter mijn laptop. Maar goed, de mailtjes bleven binnenkomen, en zo kon ik snel zaken regelen. Onder andere over de megastallen-avond in Haps op 11 juni en ik kreeg antwoord over de homo die te veel zó was bij AH.

Na afloop zouden we afspraken maken over twee symposia die ik mee organiseer, maar de drukte van de afgelopen weken begon zijn tol meer en meer te eisen. Dat gaat zo: ik ga troebel zien door mijn lenzen, word nog meer moe en ik werd vanochtend snotverkouden. Enfin, om te beginnen had ik me voor het middagprogramma van het werkbezoek van de commissie afgemeld (Spencer Zeegers ging wel) en ik ben naar huis gegaan voor een paar uur slaap.

Daar had ik geen rust, want er wachtten weer telefoontjes van een deelnemer aan het symposium, het radiostation die de AH-filiaalchef had geïnterviewd en mailtjes over de steenuilenkwestie. De uiltjes in Sint Anthonis waar ik vorige week over gebeld werd (verstoring van het fourageergebied door een volleybaltoernooi met feesten) zijn gevlogen. Letterlijk, ze hebben hun nestkastverlaten.

Ik laat het hier bij. Voor morgen nog het roze SP-netwerk en dan neem ik het er een dagje van. Snotterend en wel.

Geef een reactie