Na de prominente aanwezigheid van de SP op Roze Zaterdag komen nu de verzoekjes van andere organisaties. Zo kreeg ik een berichtje van de organisator van Dolle Dinsdag in Oss. Ik vroeg of ook het COC erbij betrokken kon worden.


Sabina Pijpers van de projectgroep ACT en Bellinda van den Helm, voorzitter van COC Noordoost Brabant. 

Dat kon, gelukkig stond de organisator van het evenenment ook open voor een inhoudelijke verbreding, alleen was het eerder niet mogelijk vanwege bestuursperikelen bij het COC. Nu dat weer allemaal loopt én er bij het COC enkele enthousiaste vrijwilligers  zich op evenementen hebben gestort, valt alles op zijn plek.

Hierboven Cor Strik, eigenaar van Fellini’s en organisator van Dolle Dinsdag. Naar eigen zeggen groeit het evenement elk jaar weer en komen meer en meer bezoekers vanbuiten Oss. Inmiddels was de plaatstelijke partij VDG (coalitiegenoot van de SP) al op gesprek geweest en nu was het de beurt aan de SP. Ik mag dan een handige schakel zijn, het is de kunst om de lokale afdelinge rbij te betrekken en dat is ook wat ik ga proberen.

Amsterdam Gay Pride
Ook vanuit Amsterdam kwam het evrzoek om met SoeP Express aanwezig te zijn op de informatiemarkt. Gelukkig hebben we binnen het roze netwerk nu ook een ingang in de hoofdstad en ook daar is onze aanwezigheid in gang gezet. Vakantie? Had je gedacht…

Geef een reactie